Милица Павловић недавно је одржала свој први солистички концерт, а за ову посебну прилику изабрала је халу "Чаир" у Нишу, јер и сама потиче са југа Србије, што често воли да нагласи.

Она је прва звезда "Гранда" која је одржала солистички концерт пред око седам хиљада људи, што је била увертира за оно што спрема за публику у Београдској арени, који ће одржати крајем године након албума "Кучкетина".

 

Фото: АТА имагес

 

 

Многе колеге су јој послале јавну подршку и похвалиле њен први солистички концерт, а јавност и певачицини фанови су у чуду што то није урадила и њена естрадна другарица - Јелена Карлеуша.

Гледајући кадрове са њеног концерта у Нишу, није могло а да се не примети невероватна сличност са концертом Јелене Карлеуша који је пре 13 година одржала у Београдској Арени, али и њеним бројним наступима сада.

 

 

Карлеуша је "Алл Абоут Дива" концертом померила границе домаћег шоубизниса, а у прилог томе говоре кадрови и идентичне кореографије са концерта Павловићеве који је одржан 13 година касније. 

Да је ископирала у потпуности Јелену, говори управо песма "Ниси у праву", где ЈК са згодним плесачем изводи кореографију на сцени Арене, а тако је исто урадила и Милица са песмом "Проверено", у шта се можете уверити видеом испод. На оба концерта певачице играју око мушкарца који седи на столици, те му потом седају у крило и играју као да га заводе, а затим оне остају на столици док их кореограф отпозади љуби у врат.

Фото: Јутјуб принтскртин/ТхеЗКwорлд

 

 

Још један детаљ показује да је некадашња звезда "Гранда" мазнула идеју од Карлеуше за потребе појављивања пред својом публиком у Нишу и то када се, као и Јелена, појавила на великој коцки у изазовном костиму.

Истина је да обе имају енергичне наступе, али је Павловићева дефинитивно за кореографију у Нишу скинула покрете ЈК, по којима је годинама уназад позната јер тако започиње сваки свој перформанс уз песму "Само за твоје очи".

(24седам)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".