Прашина која се подигла након што је Ната Вукадиновић, мајка такмичара "Звезда Гранда" Душана Вукадиновића из Подгорице, оптужила његову менторку Снежану Ђуришић да јој је тражила новац за његов пролаз у четврти круг, не спушта се данима.

О овом скандалу на друштвеним мрежама огласио се и Аца Лукас, који тврди да је напустио то такмичење због тога што су поједини чланови жирија узимали мито од кандидата за пролазак у наредни круг.

- Сигуран сам да тога има у "Звездама Гранда" и због тога сам ја и напустио жири. Конкретне доказе, да сам видео да је неко узео тој деци новац, немам, али сам сигуран да постоји и знам за неке примере, једино што нисам видео својим очима. Видите да је то потпуно ван памети шта се тамо дешава. То је лудило мозга. Нећу да именујем никога. Пар њих је узимало новац, претпостављате који су, они што скачу у загрљаје кад им победе кандидати - прича Лукас.

Фото: АТА имагес

 

 

- Било је ужасних наговештаја да се то ради. Ја сам био чист! Да је мени неко понудио паре, добио би батине. То је доказ ситних душа на естради. Ако не можеш да зарадиш на другој стани, већ од лаковерних родитеља што мисле да ће постати мултимилионери ако им деца прођу у следећи круг... То је ван памети. Ко се последњих десет година сећа победника "Звезда Гранда", како се уопште зову?! Док је то имало смисла, ја сам био тамо. Није ми падало на памет да им ја скрећем пажњу, нисам им ја мама, да је то била моја фирма, па океј, овако, шта ме брига - закључује он.

Лукасове речи потврдио је и његов менаџер Саша Мирковић, који се овим поводом огласио на Инстаграму.

Саша Поповић је одговорио да ништа од тога није истина.

- Нека каже Лукас име и презиме оног ко је узео новац и кад. То је такав идиотизам. Лукас лаже! То није истина! Па зашто је био у жирију шест година, па што је седео ако зна да је неко узео паре?! То су измишљене приче. Нека каже ко је платио, да видимо. Ако је неко платио, неко је морао да узме те паре. Да ли је то била Карлеуша, да ли је Бекута, Марија, ја, ко?! Молим вас, то су измишљотине - тврди Саша Поповић.

Фото: АТА имагес

 

 

Из његове ПР службе је такође стигао одговор:

- Аца Лукас је из "Звезда Гранда" отишао у договору са својим тадашњим менаџером, искључиво због својих личних интереса. Лаж је да је икада отишао због проблема у нашој емисији, лаж је да се икада посвађао са мном, лаж је да су "Звезде Гранда" такмичење у коме је било ко узео новац од такмичара. Све ово он одлично зна, само, опет из својих личних интереса говори неистину.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".