Саша Поповић као главни у Гранду, је изјавио да је то све смишљено да би се укаљало име Снежане Ђуришић као изврсне певачице, а на њену страну су стале и колеге Александар Милић Мили и Ђорђе Давид: 

- Никакве намештаљке у "Гранду" нису могуће, зато што сваки кандидат добија исте услове. Њих има пуно и ни на једној интерпретацији кандидата не би могла да се прави интервенција, а да се после враћа за другог кандидата у почетно стање. Оно како су такмичари извели своју песму, сви под једнаким условима, то је оно што гледаоци чују - тврди Мили и наставља:

Фото: АТА имагес

 

- Свако од чланова жирија чује да ли је кандидат радио са својим ментором. Ниједан ментор не би дозволио да се праве аматерске грешке као што је то било код Душана. Ја сам у свом коментару као и остали који му нису дали глас то навео, да се чуло да није послушао свог ментора. Добио је три гласа, отишао је у бараж, где је у односу на остале кандидате Саша Поповић проценио да су остали боље спремљени за следећи круг. Сматрам да је сваки губитак део неке следеће победе и да кандидати требају да поднесу тај губитак на достојанствен начин, а не као у овом случају са овим кандидатом - завршава Мили.

Ђорђе Давид, Снежанин колега дели мишљење са Милијем:

- Ма каква је ово глупост?! Жена која има шездесет и кусур година, са таквом каријером, која може да нас купи са све гаћама, да уради тако нешто? Смешно је и коментарисати. Ако се то већ како људи тврде дешава, како је могуће да се за тако нешто није раније сазнало? Као прво, тај посао је јако тежак, озбиљан и пре свега одговоран. Можда смо некада бесни, можда смо пријатни или мање пријатни, али смо што се тиче таквих ствари, безгрешни смо. Апсолутно нема сумње за такве ствари! Уосталом, да ли би једна таква певачица зарад сто или двеста еура ризиковала да сруши све што је годинама градила - рекао је Ђорђе Давид па наставио:

Фото: ТВ Прва принтскрин

 

- Знате како. Огласи се тако нечија мајка или родитељ, само из незадовољства што његово дете није прошло даље. Још ако постоји мањак образовања или интелекта, ствар је још озбиљнија. Част изузецима, родитељи некада знају да лече своје комплексе или фрустрације преко деце, а после испадне проблем. Ако су још такви људи из малог места, онда је то још тежа ствар. Свакако, Снежана није та која одлучује да ли ће јој кандидат проћи или не, она је само ментор. Џаба све ако ми остали не гласамо за њеног такмичара, тако да је прича крајње глупа, малициозна и неоснована - закључио је Давид за Курир.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".