Тања је поручила млађим колегама да морају водити рачуна о својим гласним жицама, а затим се осврнула на приче да има новог момка: 

- Отпевам ''Златник'' бар два пута у току ноћи и углавном сви буду задовољни. Нико ми не тражи савет, али бих баш волела. Волим да помажем свима. Рекла бих им да сачувају глас и да буду своји, да никога не копирају. Требало је много труда да ми се врати све. Морала сам своје место да оправдам, да се опет вратим.

- Морам да демантујем да сам у вези 3 месеца. Не забављам се ни са каквим Лолом. Није ми јасно зашто ми се намеће тамо неки човек са двоје деце. Вероватно јер мене доживљавају као сингл мајку с двоје деце. Боље да ми нађу неког млађег. Не бих да откривам да ли се појавио неко. Волим да се шалим. Није ни важно да ли сам заљубљена - рекла је певачица и открила нове детаље о разводу и папирима: 

- Још нисам проверила да ли сам заиста разведена и да ли сам и папиролошки слободна. Моји адвокати не знају шта се дешава. Немамо одговор из Аустралије. Битно је да је све испало како треба. Видећу шта је то, то треба да се деси у наредна 2, 3 месеца свакако. Деси се неки моменат да осећаш празнину у срцу. Треба човек да ради на себи, у задње време не слушам никог и подржавам само себе. Увек себе послушам. Женама бих дала савет да не одустају и да имају децу уз себе увек.

Тренутно је добила забрану од лекара да пева високе тонове: 

- Доктор ми је забранио да певам и не смем те високе тонове. Мора да се пази, глас је инструмент који је осетљив. Време је да мало припазим, да радим неке вежбе за гласне жице да би се мало повратиле - открила је Тања у емисији ''Premijera - Vikend specijal''

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".