Певачица Милена Вучић прошла је кроз врло тежак период када је открила да има рак дојке: 

Она је испричала у емсији РТС-а "Ординација" да јој је осећај говорио да треба да се прегледа.

- Сама сам, сасвим случајно, открила промену. Нисам била сигурна да је промена у почетку или је то неки млечни канал. То није класичан чворић, већ је као израслина. Морала сам да урадим ултразвук, који је показао да мора да се отклони та промена - каже Милена Вучић.

Она је отишла са породицом на одмор у нади да ће јој се скренути мисли са интервенције. Ипак, црв сумње није престао да се јавља: 

- Дође тренутак када схватиш да је све могуће и да све може да се деси свакоме. Био је црв сумње који ми није дао мира. Нисам могла да не размишљам о томе, дефинитивно сам била уплашена и то сам видела по сликама - открила је Милена Вучић, која није могла да се смири док није била готова операција и док није дошао налаз, који је, на сву срећу, био добар.

Тиком разговора са женама које болују од исте болести, хвалтила је да их има доста које деле са њом причу и да се сваког часа дијагноза може погоршати:

- У току целог тог процеса сам упознала много жена које имају много теже промене и теже их решавају - каже певачица.

Она је сат времена била под тоталном анастезијом, а лакнуло јој је када јој је стигао ХП налаз: 

- Схватила сам да нико ништа није причао о томе до тренутка када сам ја проговорила о томе. У међувремену сам упознала и оне које су имале и малигне промене и одстрањивање дојке. Остала ми је у сећању слика једне прелепе жене која је била решена да победи све. Она је толико насмејана и опшутена јер је веровала да ће све бити уреду - каже Милена.

После операције врло брзо је могла да се врати спорту и спортским активностима.

- Имала сам завој преко реза и била сам у грчу да ли смем да носим дете. Имала сам упалу средњег дела леђа, јер сам била у страху. После пар дана сам схватила да могу нормално да се понашам. Скинула сам конце после седам дана и одмах сам кренула на јогу - рекла је певачица за РТС, којој јога и теретана посебно пријају.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".