Ако вас брине шта ће се све догађати ове године за три хороскопска знака имамо баш лепе вести. Неке међу вама могле би да се остваре као маме, што је прелепа вест! Без обзира на то да ли вам је циљ да усвојите бебу или природно останете у другом стању, погледајте вашу наталну карту и сазнајте хоћете ли постати маме.

Шкорпија

Они су најплоднији знак хороскопа. Из ваше седме куће партнерства, весели Јупитер уводи срећу и раст у вашу пету кућу стварања. Ваши интимни односи, били традиционални или не, могли би вас навести да мало више очекујете. У међувремену, несебични Нептун виси у вашој петој кући, растварајући ваш его и отварајући вас вашој брижној, родитељској страни. Стварање дома у ком се осећате као да сте прави ви биће природан део ове године јер ће ваш планетарни владар, Плутон, прећи у четврту кућу дома, што указује на неке нове трансформације у  приватном животу. Ако сте спремни за породицу, 2023. је за то!

Фото: Профимедиа

 

Јарац

Ексцентрични Уран усадиће се у вашу пету кућу креације и унеће необичну романтику и/или изненађења у ваш живот. Нема чега да се бојите, јер наш добар пријатељ Јупитер управо је ту и даје срећу и омогућује вам да будете најаутентичнија верзија себе. Ако сте у посвећеној вези, обоје ћете почети да истражујете нове делове једно другога и отвараћете се за нова искуства.  Понашајте се искрено у садашњем тренутку, и можда ћете увидети да је лакше пливати низ реку и остварити своје циљеве, чак и ако то није оно што сте замишљали. Планете ће подстакнути вашу плодност па се припремите за нову авантуру.

Бик

Пригрлите оптимизам и непознато! Јаке енергије тећи ће право у вашу пету кућу стварања, с вашом планетарном владарком, љупком Венером, која ће такође пунити ту кућу. Мораћете бити отворени за дугорочне промене ове године, захваљујући Плутону који пузи кроз вашу 10. кућу јавног угледа и амбиције. Ово може бити тешко за Бика јаке воље. Међутим, ако је ваш циљ имати дете, ово би могло бити сјајно време да допустите промену, "баците се" напред и прихватите тај нови изазов.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".