Слађана Марковић је бивша учесница музичког такмичења "Никад није касно". Она је прошла кроз врло тежак животни период који ју је довео до помисли да се убије. Она је због новчане кризе скочила са терасе јер  се број наступа умањио, а она је остала инвалид. 

Певачица се сада каје због оног што је учинила: 

- Кајем се, погрешила сам, јер нисам умела да се носим са немаштином, притиском и болесном мајком. Од тад сам инвалид, покушавам да проходам, али је тешко. Много ми је помогла мати Марија из манастира Рођење Пресвете Богородице код Чачка, разговором сам успела да превазиђем све тешке тренутке и пронађем опрост за оно што сам урадила - рекла је Слађана за "Гранд".

- Девојка је певала годинама, живела је сама са мајком и својим радом издржавала обе. Наступила је та несрећна корона, посла није било, свирке су биле отказане, а дугови су из дана у дан расли. Због немаштине, дугова и немогућности да живи нормално, на жалост, покушала је оно најгоре. Кад су стигли извршитељи и судски позиви за дуговања покушала је самоубиство. Не желим да причам како и шта, али након тога њен живот се потпуно променио на горе. Све јој је било сломљено, ноге, кукови и од тад креће њена борба и опоравак - прича Мима.

Она три године узастопно покушава да се опорави, а да би несрећа била већа, укинута јој је туђа нега и помоћ коју је добијала за мајку која је 2001. године доживела мождани удар. 

2. фебруара, Слађа је поделила фотографију из болнице у краљеву, на којој можемо видети њену ногу у гипсу. Ипак, она не губи наду, па је уз опис додала: "Биће боље"

"Држи се, Слађо!", "Желим брз опоравак", "Јунак си, издржи, после кише дође Сунце", само су неки од коментара подршке испод Слађанине објаве.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".