Њихова романса започела је после глумичиног развода од графичког дизајнера Саше Лазаревића, а како крај брака није био лак, Каја није била расположена за нову везу.

Ипак, бубњар београдске рокенрол групе "Јарболи" био је храбар и упоран, а његово стрпљење уродило је плодом.

- Схватила сам да ме "мувацка", да хоће нешто, мада нисам била спремна за оно што је уследило. У том периоду пролазила сам кроз развод и веза је била последња ствар коју сам желела. Генерално, мушкарци ме тада нису занимали. То време ми је било стресно, како на приватном, тако и на пословном плану. Нагло сам смршала и постала анорексична. А онда се изненада појавио Немања - открила је својевремено Катарина за магазин "Глорија".

Фото: Принтскрин/Инстаграм/kaja_zutic

 

- Нисам желела озбиљно везивање, најмање нови брак. То сам му одмах рекла. Један дан смо се виђали, следећи не. И нисмо се појављивали као пар у јавности. Осећала сам рецидиве претходне везе. Иако сам се трудила да контролишем емоције, дешавало ми се да планем. Ишла сам на психотерапију како бих помогла себи и сачувала однос са Немањом. Било је дана кад му није било лако да буде поред мене - рекла је глумица која је са јачом половином успешно премостила све препреке те заљубљени пар уз преслатког љубимца ужива у чарима лета.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".