Великим хитом „Дани и године” Нина је започела је концерт у препуној дворани која је била попуњена до последњег места. Публика је одмах запевала са њом углас, а потом су уследиле нумере „Моје очи пуне љубави”, „За добре и лоше дане”.

Фото: И. Маринковић

 

Пре почетка концерта присутним припадницима медија отворила је душу о брачном бродолому и истакла да у овом мометну има потпуно другачији поглед на љубав када су у питању мушко-женски односи.

- За мене је љубав сада пуно другачија него што сам је доживљавала пре само пет, шест година. Мој појам љубави је сада једно велико поверење, пријатељство... Од свог партнера бих очекивала да ми буде најбољи пријатељ. Не желиш да га издаш, хоћеш да га сачуваш, да је стално ту. Страст и заљубљивање не игра велику улогу код мене. То не можеш наручити, нити купити, то се деси. Једино што не можеш купити је тај сусрет који ти Бог да или не да - исткла је Нина.

Фото: И. Маринковић

 

Певачица је признала и шта је растужи и због чега пусти сузу.

- Недавно сам плакала, људска неправда ме највише растужи. Живот се састоји од ситница. Човек кад дође у неке године схвати да живот чине ситнице, здравље, вечера, кров над главом.

У видеу испод погедајте остатак интервјуа са Нином, као и атмосферу са концерта: