Velikim hitom „Dani i godine” Nina je započela je koncert u prepunoj dvorani koja je bila popunjena do poslednjeg mesta. Publika je odmah zapevala sa njom uglas, a potom su usledile numere „Moje oči pune ljubavi”, „Za dobre i loše dane”.

Foto: I. Marinković

 

Pre početka koncerta prisutnim pripadnicima medija otvorila je dušu o bračnom brodolomu i istakla da u ovom mometnu ima potpuno drugačiji pogled na ljubav kada su u pitanju muško-ženski odnosi.

- Za mene je ljubav sada puno drugačija nego što sam je doživljavala pre samo pet, šest godina. Moj pojam ljubavi je sada jedno veliko poverenje, prijateljstvo... Od svog partnera bih očekivala da mi bude najbolji prijatelj. Ne želiš da ga izdaš, hoćeš da ga sačuvaš, da je stalno tu. Strast i zaljubljivanje ne igra veliku ulogu kod mene. To ne možeš naručiti, niti kupiti, to se desi. Jedino što ne možeš kupiti je taj susret koji ti Bog da ili ne da - istkla je Nina.

Foto: I. Marinković

 

Pevačica je priznala i šta je rastuži i zbog čega pusti suzu.

- Nedavno sam plakala, ljudska nepravda me najviše rastuži. Život se sastoji od sitnica. Čovek kad dođe u neke godine shvati da život čine sitnice, zdravlje, večera, krov nad glavom.

U videu ispod pogedajte ostatak intervjua sa Ninom, kao i atmosferu sa koncerta: