- Ово сам ја из времена рокенрол покушаја много пре Луне… Некима сам се такав више допадао – написао је Чеда у опису фотографије из младости која је одушевила његове пријатеље на Фејсбуку који су га упоредили са Полом Макартнијем.

„Црте лица остале су исте, ниси се променио много. Ни сад ти ништа не фали“, „Јеси био фаца“, „Исусе, ти ли си?“, „Враћај овај имиџ“, „Личиш на Вајту“, неки су од коментара испод Чедине објаве.

Чворак је недавно испричао детаље скандала који је избио када је његова бивша колегиница певачица Маја Маринковић напустила емисију када се он појавио. Он је изнео детаље односа са бившом колегиницом и открио шта се заправо десило.

– Ја кад не бих желео да неко гостује у емисији ја бих рекао „Ако гостује так, ја нећу гостовати“, то се дешава ваљда да људи имају неке услове. Овде је била реч о томе да сам ја знао да она гостује и да је била идеја уредништва емисије да будем као изненађење у смислу да се прича о тој музици коју смо створили и о некој идеји да ли би могао да се деси концерт за све те који воле. На питање „У каквим си односима са њом?“, ја сам рекао истину. Нисмо у контакту, али нисмо у лошим односима и ја немам ни један разлог да ја не бих гостовао – испричао је Чеда у емисији „Гранд магазин“ и додао:

- Питао сам да ли има нека њена напомена „Нећу ако буде био он“, рекли су нема, тако да је по мени терен био у реду. Кад сам ја ушао у емисију она је кренула напоље, ја сам рекао да сам изненађен јер сам мислио да смо добри, а она је рекла „Да, али нисмо толико добри да би гостовали заједно“ и онда је извадила из ташнице једну цедуљицу на којој је писало „Знала сам“, а онда се окренула и рекла водитељима: „А ви сад се питајте како сам знала“, тако да су се мени после урадници извињавали и рекли да нису знали за то. Можда је она доживела то као да се њој спрема нека непријатност, али наградно је питање „Што си дошла, ако си знала?“

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".