Потресни призор који кружи медијима, дирнуо је певачицу Јелену Карлеушу.

Она је објавила фотографију болне сцене и обратила се свим својим пратиоцима на друштвеној мрежи Инстаграм.

- Страшна слика... Слика оца који држи за руку своју ћерку која лежи мртва испод великог бетонског блока... Овакве сцене морају да нас уздрмају из корена, да нас натерају да добро размислимо, да будемо срећни и захвални за овај дан који нам је освануо, за храну коју једемо данас и за вољене људе које гледамо живе. Живот је велики поклон, чудо и шанса коју не ценимо или ценимо када смо угрожени ми или наши најближи. Када би схватили да овај живот нико неће преживети и да смо рођени да умремо веома брзо, сваки дан би нам био онај најбољи и најлепши. Били би много бољи људи, ма шта бољи, та енергија би решила мистерију Унивезума - пише ЈК, па поентира:

Фото: Инстаграм принтскрин/karleusastar

 

- Живите живот тако да сваки дан буде онај који ће оставити најлепши траг на овој планети која као лоптица ротира у црном простору вртећи нас, а да не знамо ни зашто. Јер ако не оставимо траг, зар смо живели узалуд због пуке репродукције на ротирајућој лоптици?! Зар нам је то сврха живота? Као мрави који умиру у милијардама? Одбијам да поверујем да је поклон звани живот нешто што треба тако тривијално да се искористи и протраћи. Сигурно постоји разлог и тајна. Оставите траг. Починте од данас, верујте ми. Почните од данас.

Подсетимо, Јелена Карлеуша огласила се на свом профилу на Инстаграму и упутила речи подршке Турцима пре неколико дана:

- Срце ме боли док гледам страшне сцене земљотреса у Турској. Српски народ је уз Турски народ у овим тешким временима и молимо се за вас - истакла је певачица.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".