Пре двадесетак година Петар Каписода "харао" је рукометним теренима Европе, али је подједнако успешно освајао девојачка срца. Списак његових љубавних подухвата је подужи, а добро упућени кажу да му многе познате даме нису одолеле.

 

 

Наочити Цетињанин рођен је пре 46 година и мада се већ дуже не бави активно спортом, и даље одлично изгледа. Штавише, године су му донеле зрелост која се одлично уклопила у урођени шарм. Чак је и "недостатак косе", за многе мушкарце хендикеп, претворио у "адут".

Данас обавља одговорну функцију председника Рукометног савеза Црне Горе, па су скоро сва његова појављивања везана за промоцију спорта коме је посветио живот.

 

 

 

- Нисам волео сува атлетска загревања током припрема, а најмање сам волео да стојим у врсти. Није ме држало место. Волео сам да будем фит и увек сам тренирао више од осталих. Вежбам и данас кад сам "дебело" у пензији - рекао је Петар једном приликом за медије, присећајући се дана када је свакодневно био на терену.

Петар Каписода желео је да постане војни пилот

- Војска ме је увек привлачила. Хтео сам да упишем Војну ваздухопловну академију и постанем војни пилот, али ми је рат који се десио деведесетих пореметио планове - открио је том приликом и додао да сада ужива у скијању и вожњи мотором.

Фото: Јутјуб принтскрин/RTCG - Zvanični kanal

 

 

Подсетимо, Петар је брат од стрица Филипа Каписоде, који је 2010. године прво усмртио Ксенију Пајчин хицем из пиштоља, а онда и себи одузео живот.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".