У питању је траса која води од београдског насеља Борча 3 до Новог Београда.

Наводно су се чула три пуцња, а глас који се чује на објављеном снимку додаје да су деца која су се затекла ту, била у шоку. На срећу, кажу, повређених није било.

На снимку можемо чути мушкарца који показује где је ушао, а где наводно изашао метак, притом показујући место где је седео он, а где његова другарица.

У опису ове објаве стоји следеће.

- Моја сестричина је та девојка, пуцано је насумично. Увиђај је трајао два сата, за сада се још ништа не зна, а и не верујем да ће се ишта и урадити. Милиметар поред главе је прошао метак. Прво је дошла полиција из блока, па интерветна је кружила и онда су чекали из 29-тог да дођу. Узете су изјаве и рекли су да ће наводно јавити - навео је аутор снимка.

Оно што је чудно, то је што су рупе на стаклу прилично велике, једна је пречника око 10, а друга око 30 центиметара.

Ништа не указује на оштећења од ватреног оружја

У МУП-у и у два надлежна тужилиштва, кажу за "Блиц" да ни до какве пуцњаве није дошло. У ГСП-у су нам такође рекли да немају пријављену пуцњаву у њиховим возилима.

У МУП-у потврђују да је синоћ око 23.30 дошло до оштећења на градском аутобусу на линији 95, међутим, како показују први подаци, она нису настала од ватреног оружја.

- Све се десило на Новом Београду, на раскрсници улица Нехруова и Европска. Возач аутобуса на линији 95 пријавио је да је чуо пуцањ и када је стао, уочио је оштећење бочних стакала са обе стране аутобуса. Патрола је одмах изашла на лице места, а повређених није било - незванично сазнаје Блиц.

Оштећена су бочна стакла на обе стране аутобуса између предњих и средњих врата.

- Троје путника је изјавило да су чули неколико пуцњева, након чега су приметили оштећења на бочним стаклима аутобуса. Метак није пронађен. Истрага је у току.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".