Пар је испричао како се сналазе у улози родитеља и ко више води рачуна о малом Константину: 

- Ја имам инсомнију преко 20 година. Мени је то вежба за бицепс, ја подижем бебу од 6 килограма - поручио је Голубовић и проговорио о љубави с Кристином, која је отпочела у ријалитију ''Задруга''.

- Љубав је свуда љубав. Можеш у авиону да се заљубиш. И то је мало да би се човек упознао. Може да се деси било где. Ја сам био против тога, рекао сам боље само хоклица и авантура па да ми бог опрсоти. Међутим, десила се љубав у Задрузи. Ја знам Роквића и Бојану који су се упознали у Сурвајверу. Не правим паралелу, ми смо се обрукали пред свима. Најмање што можемо да се оперемо за нашпе грехе је да направимо плод наше љубави, то сам рекао и Алену и Маји - изјавио је Кристијан па су се осврнули на анин и Звезданов случај: 

 

- Ана се јавила мени да пошаљемо неки кетеринг за рођендан. У том моменту ми се пожалила да прати њега с Александром, рекла је да им живот никад није био бољи, али да се боји да се није иживео и да му прија пажња, рекла је да се плаши да може да се деси нешто између Алекс и Звездана. Све се вртело око Александре. Није ми јасно зашто се зближила сa Алекс кад је ушла. Анђела није била у причи - рекла је Кристина, а Кристијан је додао:

- Тражио сам да пре уласка дође у моју емисију. Рекла је да неће да дође, од*бала ме је. Требало је да ми каже да је не најављујем и то. Било ми је одмах чудно што је одложила. Кад је почела да јадикује на његово понашање запито сам се да ли познаје Звездана, онда је почело изношење прљавог веша. Александра је нападала и мене. С обзиром на то да знам целу њену прошлост, ја јој не бих орах из руке узео - поручио је Голубовић у ''Премијера - Викенд специјалу''.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".