Када је Ана ушла у ријалити, бројни гледаоци су уочили да је све план овог пара и да су одлични глумци. Мишљење у вези чудног понашања Звезданове невенчане супруге поделио је и Дејан:

- Пошто је био у затвору и никад није радио, Звездан не може да се запосли. Ана је покушавала да заради неки новац у салону, али им то очигледно није било довољно и онда му је вероватно рекла: "Хајде да идемо у ријалити, ти се потруди с неком причом!" Међутим, Звездан је мало досолио причу. Она му је већ прелазила преко превара, па што не би и преко овога с Анђелом?! Сигуран сам да је ово све инсценирано! Ма потписујем да је ово само лош договор. Много су пратили пету сезону, јер препознајем ситуације у којима копирају мене, Далилу и Цара - рекао је Дејан и додао да је Ана много намазанија: 

- Ушла је са ставом, али како дани пролазе, све ми постаје јасно! Зар нисте видели ватрени плес, загрљаје , сузе?! Лоша глума! Људи, жена прича како је дан и ноћ гледала прошлу сезону и како ће ући у "Задругу 7" и "Задругу 8"! Све је то план! Такође, свесна је да је Звездан никад није волео, јер да јесте, оженио би је - закључио је Дејан за "Информер".

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".