Такмичаре је савладала трема, а на самом старту емисије, жестоко су се покачили Цеца и Босанац: 

- Први кадидат је био добар, био си на ивици фалша, али си се изборио онако мушки до краја. Друга песма је била одлина, чиста, довољно за други круг нећемо сада у ситна цревца, рече ја, а Цеца остаде жива. Што се тиче такмичара број два, ја мислим да си ти прецењена од стране своје менторке, почев од прве песме. Њу си добро скинула, али друга није за тебе - рекао је Босанац, а Цеца је одмах одговорила:

- Мука ми је, мука ми је! Ту не може ни сода бикарбона да ми помогне - поручила је Цеца.

 

 

Вики Миљковић је подразумева се у стала на кумину страну, а онда се посвађала са колегама из жирија, па су пале и тешке речи.

- Ја се не слажем са тим, мислим да је Вања добар народњак и мислим да нам је потребно добрих народњака. Браво за прву песму, а што се тиче друге песме, мени није фалило ништа. Шта је ту фалило, не можемо сви да будемо Зорица Брунцлик, мислим да си добар народњак и да си и другу песму добро отпевала – рекла је Вики.

- Слушам сада Виолетино излагање и увек мора да буде контра од свега што смо рекли, то јој је манир. Она кад не би рекла да се не слаже, а никад не каже због чега се не слаже. То је кумина кандидаткиња и мора да буде тако – додала је Бекута.

Фото: АТА имагес

 

- Ми имамо иста мишљења у 90 посто случајева, Вики ти то чујеш има тај јодл на крају и проскичи увек, немој да си контра - поручила је Снежана.

- Мислим да си морала да радиш још пет, шест кругова са Цецом, па да идеш на Зорицу, мсилим да је прерано - додао је Мили.

- Она ће да ради са Цецом, али ти више никада нећеш радити са њом - ударио је Поповић ниско.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".