Pevačicu Silviju Nedeljković svi pamtimo kao učesnicu muzičkog takmičenja "Zvezda Granda" koja je učestvovala u trećoj sezoni koja se emitovala 2007. godini. Silvija je tada zauzela treće mesto, snimila nekoliko pesama, a onda se oprobala i kao voditeljka "Zvezda Granda" zajedno sa kolegom Nemanjom Stevanovićem.

Foto: Printskrin Jutjub/Serbheart

 

 

Nakon što je odlučila da zauvek napusti estradu i posveti se suprugu i deci život Silvije Nedeljković promenio se iz korena. Nekada zvezda Granda i voditeljka istog formata potpuno je iz svojih ideala i snova istisnula muziku i nema nameru da joj se vrati, uprkos insistiranju supruga, bivšeg fudbalera Crvene Zvezde Saše Stamenkovića.

Foto: Fejsbuk printskrin/Katarina Zivkovic

 

 

U jeku popularnosti, preko noći ona je odlučila da je njenom muzičkom radu kraj i da je vreme da tada sa verenikom, danas mužem i ocem svoje dece otputuje u Azerbejdžan. Fokusirala se Silvija na porodicu, obaveze supruge i majke a po svoj prilici estradna joj mnogo ne fali.

Foto: Fejsbuk printskrin/Deana Đukić

 

 

Ako je suditi po fotografijama sa njenog Facebooka reklo bi se da se da fizički dosta promenila, ugojila se, alli je i dalje vrlo lepa. Takođe se vidi neka razdraganost u njenim očima i mir, što zasigurno baveći se pevanjem ne bi sačuvala. Odabrala je Silvija, veruje se, pravi put za sebe, a da li  će odluku o povratku muzici promeniti, ostaje da vidimo.

 

 

Svakako bi se njeni fanovi tome obradovali, jer joj ne manjka talenta i harizme. Naime, estradni život Silvije Nedeljković počeo je tako što se prijavila za muzičko takmičenje "Idol", gde je stigla do samog finala. U Zvezdama Granda potom došla je do sedmog mesta, ali ubrzo se u okviru istog formata oprobala i kao voditeljka. Lepo se u svim segmentima Silvija snašla, na žalost mnogih, nestala je sa lica zemlje tek pokoju fotografiju objavi na Facebooku, Instagram nema i samim tim ne opterećuje se prošlošću, a čini se ni budućnošću, dok bezbrižno stari kraj Saše.