Певачица Катарина Живковић и Бане Јанковић упловили су у везу током учешћа у ријалитију, а онда је јавност пратила њихов интезиван и турбулентан заједнички живот напољу.

Фото: АТА имагес

 

 

Манекен и певачица су од 2010. године били међу најпопуларнијим естрадним паровима, али су ипак ставили тачку на романсу 2014. године.

 

Упркос многим препрекама трудили су се да њихова веза опстане, али се неизбежно десило, па су раскинули. Домаћи медији брујали су о њиховом разлазу који је био веома буран и након кога су обоје били у лошем психичком стању.

 

 

Јавност је тада брујала да је Бане наводно био на ивици самоубиства, док је Каћа тада наводно завршила у болници. Након разлаза, свако је кренуо својим путем, а Бане је две година након раскида упознао жену свог живота, Мирјану. Њом се касније и оженио и добио 2017.године ћерку Мелину.

Манекен се посветио породици и породичном животу, остављајући прошлост за собом.

 

 

- Ако ћете искрено, медији и јавни живот ми уопште не фале. Окренуо сам се неким другим стварима, што је сасвим нормално, најбитнија ми је моја породица. Те неке ствари су иза мене, тада су ми биле занимљиве, што је и нормално, сада више не. Просто сви дођемо у неке године, када схватимо да постоје и много битније ствари - рекао је Бане у фебруару 2021, приликом појављивања на једном догађају.

На питање у каквим је односима са бившом девојком Катарином Живковић и да ли му се допада како данас певачица изгледа и у ком правцу иде њена каријера, рекао је:

 

 

- Ријалити програм ми је донео то да ме више људи препознаје и можда да ми буде мало лакше у послу којим се бавим. То је тада са Каћом била велика љубав, били смо велика подршка једно другом... Та веза се завршила на нормалан, цивилизован начин. Свако је наставио својим путем. Наравно, сретнем и ја по некада Каћу, моја жена је такође упознала, јер је Катарина долазила у моје клубове, њих две су сасвим нормално причале. То је све давно иза нас - казао је Јанковић.

(Блиц)