Глумица је одувек у јавност врло пажљиво износила детаље свог приватног живота, а недавно је признала да јој психолог много помаже.

- Идем редовно код психолога. Први пут сам се обратила психологу пре једно пет-шест година, значи са тридесетак година. Помогло ми је, стварно идем редовно. У почетку сам ишла местимично, док нисам заправо упознала некога ко ми је легао - испричала је тада Анђелка, а на питање да ли су љубавни проблеми или нека криза били мотив за први одлазак код психотерапеута рекла је:

- Ја сам била некако... Не несрећна, него нисам била испуњена и онда сам тражила узрок зашто се ја не смејем или немам жељу да се некоме јавим на телефон, не конктерно некоме, него никоме. Онда сам схватила да је са мном све у реду да ми не фали ништа, само не желим да причам. Некада је и наш посао такав, има доста људи, много људи прође и онда нам требе негде да се мало допунимо и ми.

Фото: АТА имагес

 

Како су медији раније писали Анђелки се нова љубав десила наводно у марту прошле године, а чини се глумица од тада не пресртаје да сија, баш како је и било на недавном догађају где су је сви обасипали пажњом, док је нови изабраник љубио пред свима.

- Први пут када сам отишла код моје терапеуткиње Бојане, која је сва дама, врло сведена и гестикулација и мимика и тихо говори, женствена, све, а прекопута жонглер на једноциклу. Све што причам, а тиче се моје дубоке интиме, све је виц до вица, ха-ха-ха, суза сузу стиже од смеха, она жена каже: „Шта вам је? Прво се смирите", а ја устајем скачем, ђипам... „Друго", као повредићете се: „Шта је смешно?". Тако да... - испричала је она, па додала и да ли је успела да се лиши својих одбрамбених механизама.

- Мислим да није идеја психотерапије да постанемо неко други већ да просто, те одбрамбене механизме којих нисмо ни свесни, да их „палимо", да их освестимо. Ја некада могу и да одлучим да будем свесно опет она са тим моделима, али сад сам макар свесна, не свега, има ту посла, али сам свесна када то креће по аутоматизму и када успем да савладам и када нажалост не успем - закључила је.

БОНУС ВИДЕО: