Певачица Каја Остојић и тенисер Борна Ћорић су ве неко време у вези, али им наводно више не иде тако добро.

Како пишу медији, спортиста сумња да је певачица дојавила редакцији једног нашег портала да пошаље папараца и фотографише их пре неколико недеља у Београду.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

 

 

Тада је овај пар први пут усликан заједно, а тенисеру је то засметало.

Борна се због тога разочарао у своју изабраницу јер о својој партнерки никоме није говорио.

Како пише поменути портал, чак ни ланови тенисерове породице нису знали да је у емотивној вези са Кајом, те је након што су фотографије угледале светлост дана морао да се правда и објашњава ситуацију.

Портал тврди и да се тенисеровој породици не свиђа његов избор нове партнерке због велике разлика у годинама.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borna Coric (@bornacoric)

 

Каја, са друге стране, тврди да није она дојавила фотографима локацију на којој ће бити са новим дечком. Тенисер је због овог догађаја отказао заједничко путовање у Швацарску, које је раније испланирао.

 

Подсетимо, за њихову везу се сазнало пре тачно две недеље. Између њих је разлика од 13 година, али Каји то не смета.

Певачица је недавно признала да је трпела притисак од мушкараца са којима је била, а који су од ње тражили да остави каријеру по страни.

- Како ко, сви се заљубе у певачицу, а после хоће да праве од ње домаћицу, то је филозофија углавном свих мушкараца. Било је и тога, али да није било мог пристанка, не би било одвајања од мог посла - испричала је Каја у емисији "Премијера – Викенд специјал".

Фото: АТА имагес

 

 

Након раскида са хрватским фудбалером Матеом Павловићем, појавиле су се спекулације да је у вези са једним бизнисменом, кога је упознала преко кума, осуђеног макроа Душка Бањца.

Подсетимо, Каја већ има два брака иза себе. Први пут се удала за кошаркаша Николу Драгојловића, а из тог брака има черку Николину. Посебно је постала занимљива њена љубавна прича са Џуниор Џеком, са којим је упловила у брак, али су се након неког времена и растали.

(Курир)