Pevačica Kaja Ostojić i teniser Borna Ćorić su ve neko vreme u vezi, ali im navodno više ne ide tako dobro.

Kako pišu mediji, sportista sumnja da je pevačica dojavila redakciji jednog našeg portala da pošalje paparaca i fotografiše ih pre nekoliko nedelja u Beogradu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

 

 

Tada je ovaj par prvi put uslikan zajedno, a teniseru je to zasmetalo.

Borna se zbog toga razočarao u svoju izabranicu jer o svojoj partnerki nikome nije govorio.

Kako piše pomenuti portal, čak ni lanovi teniserove porodice nisu znali da je u emotivnoj vezi sa Kajom, te je nakon što su fotografije ugledale svetlost dana morao da se pravda i objašnjava situaciju.

Portal tvrdi i da se teniserovoj porodici ne sviđa njegov izbor nove partnerke zbog velike razlika u godinama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borna Coric (@bornacoric)

 

Kaja, sa druge strane, tvrdi da nije ona dojavila fotografima lokaciju na kojoj će biti sa novim dečkom. Teniser je zbog ovog događaja otkazao zajedničko putovanje u Švacarsku, koje je ranije isplanirao.

 

Podsetimo, za njihovu vezu se saznalo pre tačno dve nedelje. Između njih je razlika od 13 godina, ali Kaji to ne smeta.

Pevačica je nedavno priznala da je trpela pritisak od muškaraca sa kojima je bila, a koji su od nje tražili da ostavi karijeru po strani.

- Kako ko, svi se zaljube u pevačicu, a posle hoće da prave od nje domaćicu, to je filozofija uglavnom svih muškaraca. Bilo je i toga, ali da nije bilo mog pristanka, ne bi bilo odvajanja od mog posla - ispričala je Kaja u emisiji "Premijera – Vikend specijal".

Foto: ATA images

 

 

Nakon raskida sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem, pojavile su se spekulacije da je u vezi sa jednim biznismenom, koga je upoznala preko kuma, osuđenog makroa Duška Banjca.

Podsetimo, Kaja već ima dva braka iza sebe. Prvi put se udala za košarkaša Nikolu Dragojlovića, a iz tog braka ima čerku Nikolinu. Posebno je postala zanimljiva njena ljubavna priča sa DŽunior DŽekom, sa kojim je uplovila u brak, ali su se nakon nekog vremena i rastali.

(Kurir)