- Прво, хтео бих да питам Ану за шаблон што је рекла, па ћу наставити - рекао је Звездан.

- Кад сам ја гледала све ово, ти си са Анђелом причао, љубио, мазио, чешкао, све исто као са мном. То је шаблон - додала је Ана.

- Ја имам једна уста, две руке... Вероватно и у с***у имам исти шаблон, ако је тај шаблон био у питању. Што се Анђеле тиче, не желим себе да правдам, ја сам погрешио. Јесам у овом клипу био разваљен са мозгом. Не бежим од приче да сам хтео са њом то да урадим. Апсолутно није сама у томе. Јесмо то урадили пар пута што се тиче завршнице, после тога сам је питао и рекао да имамо неке термине како треба да се деси. Ја сам човек од тренутка. Причали смо о кућици - причао је он.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Не знам шта добијаш тиме што упадаш. Нема ту шаблон. Не, имам планове за себе како бих волео да се заврши мој живот. Знаш ме добро, ја сам човек од тренутка. У том тренутку ми је било тако. Зашто шаблон мора да буде? Мени живот иде, па иде. Да ли кад завршим са тобом не смем са неким другим да имам децу и кућицу? Направио сам глупост, али то није шаблон - одбрусио је Звездан.

- Шта је са другим животом који уништиш па наставиш даље, а пљунеш по животу који је био уз тебе? Шта је са мојим животом који си пљунуо? - говорила је Ћурчићева кроз сузе.

- Нисам пљунуо, направио сам глупост - правдао се Славнић.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Питам те, шта је са мојим животом који си п*****о и п****о због ове особе? - наставила је Ана.

- Шта ме смирујеш три дана? Погрешио сам. Сеците ми ноге, к***ц и све. Да ли ја не могу да погрешим? - побеснео је Звездан.

- Можеш да преузмеш одговорност - одбрусила је Ана.

Звездан се изнервирао и напустио емисију.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".