Звездан Славнић је у емисији "Питања гледалаца" донео одлуку да жели да стави тачку на контакт са обе жене: 

- Од овог тренутка Анђела немамо више контакт, завршавамо сваки контакт. Ана такође немам више шта да причам са тобом, све океј у задругарском погледу и то је то - казао је Звездан.

- Зашто си тако одлучио - упитала га је Душица.

- Тако је боље за све, не бих желео себи да наудим. Да не буде да се ја играм са неким људима, желим пријатељски да будем настројен. Склонићу се од свега и то је то - рекао је Звездан.

Потом су и Ана и Анђела прокоментарисале насталу ситуацију.

- Прихватам то, прихватићу сваку одлуку. Нећу да га вучем за рукав, као што сви очекују. Ја сам једну грешку имала прошле сезоне кад сам ушла у радио са дечком и никад је нећу поновити. У свим расправама сам рекла Звезану да нећу да је поновим, из те грешке сам научила. Ја сутра да видим да је лоше пришла бих му, питам га те пријатељске ствари. Нисам му пришла ниједном да му кажем да ми недостаје, поштоваћу његову одлуку. Ако видим да је лоше питаћу га као човек да ли му нешто треба - говорила је Анђела.

Ана, шта ти кажеш што је рекао да ће да се повуче - упитала је Душица.

- Мислим да је тако боље, нека се удаљи од ње и мене, нека буде сам са собом. Он има са ким може да прича. Можда је најбоље да се фокусира на себе, подржавам то - рекла је Ана.

Ана је на питање одговорила као из топа:

- Не.

Након тога водитељка је појаснила питање, које Ана првобитно није разумела, а Ћурчићева је ипак променила свој одговор.

- Ако се помиримо, а они добију дете, да, искрено - казала је Ана.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".