Ксенија Пајчин била је фатална за многе мушкарце, а о њеним турбулентним веза са жестоким момцима постоје разне теорије које круже у јавности након њене трагичне смрти.

Иако је многи памте по вези са црногорским манекеном Филипом Каписодом који ју је убио у њеном стану на Вождовцу у марту 2010. године, а потом и себи пресудио, Ксенија је и пре њега имала велике љубави које су пратиле разне гласине.

Фото: Немања Костић

 

 

Неретко су се за њу везивали момци који су имали проблема са законом, а један од њих је и син нашег прослављеног кошаркаша Зорана Моке Славнића, Звездан Славнић.

Славнић је пре тачно 25 година убио Оливера Јовановића и тешко ранио Угљешу Влајковића испред дискотеке "Четири собе" на Дорћолу, због чега је осуђен за убисто и покушај убиства на девет и по година затвора. Као повод за овај крвави обрачун наводно је био сукоб око Ксеније, са којом је Звездан тада био у вези.

Фото: МУП

 

 

Заједнички пријатељ Ксеније и Звездана из периода њихове љубави, је за медије открио да је Славнић био "потпуно луд" за певачицом, док се она у једном тренутку "охладила".

 

 

- Ксенија је њега волела, али није она била луда за њим, колико је он за њом. Звездан је за њу био већ клинац у том периоду... Сећам се да је већ пред крај везе причала како јој је досадио јер стално прича о аутомобилима. Био је неиживљени дечкић, а њу то већ тада није занимало. Била је много зрелија од њега - прича наш саговорник и додаје да се сећа и тог момента када је први пут изразила незадовољство.

- Те вечери смо ишли сви заједно на клопу и пожалила се онако успут. Видело се да је више не испуњава та веза јер је у неком тренутку за њу постао клинац. Међутим, некако није могла ни без њега, али је ипак пресудило да га остави - закључује наш саговорник, који је желео да остане анониман у овој причи.

Ксенијин некадашњи најбољи пријатељ и кум, Бане Девић, је открио за медије још неке детаље певачицине романсе са Славнићем и демантовао спекулације да је Звездан човека усмртио због Ксеније.

 

 

- Они су били клинци, не знам како о томе да причам с ове тачке гледишта... Може да се сведе као највећа љубав у тим годинама. Била је заљубљена у њега, логично, били су заједно. Не знам колико су дуго били у вези. Нисам познавао Ксенију у том периоду, упознали смо се непосредно након тога, детаље не могу да откривам јер нисам био део те приче. Нема истине у медијским наводима да је до тог убиства дошло због Ксеније, и сами људи су се изјаснили да ту нема истине. То су све глупе приче, немају везе с истином и ми смо то све ове године знали, а сад зна и остатак јавности, она никада није била у тој причи. То је чист сензационализам и будалаштина - рекао је Бане за 24 седам.

Ксенија Пајчин је непосредно пред смрт гостовала у једној емисији где је отворено проговорила о првој великој љубави - Звездану, па признала да јој је растанак од Славнића најтежи раскид.

 

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Одлично се сећам ко је био моја прва љубав, то је био Звездан и то је сигурна ствар. Он је мој први дечко, толико. Када волим доста сам страствена, нисам романтична, нисам ни посесивна, ни љубоморна... Најтежи растанак у животу ми је био са Звезданом. Мене нико никад није оставио. Мушкарца остављам под изговором да је сељачина, мајмунчина и да ме остави на миру, јер више не могу да га поднесем, дотле дође - причала је Ксенија у емисији код Оље Црногорац.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".