Сам Кристијан је признао да је постојало дружење између њега и Станије: 

- Станија и ја јесмо имали присно дружење и свашта нешто и то јесте тачно јер сам далеко од брака који сам упрскао и где сам Ивану понизио јавно. Станџа зна да мене није било, не би било ни ње као победнице. Ја сам дао себе до краја да би она победила, а није ме испоштовала за новац како је требала. На крају се све сведе на исто, свака ријалити веза сем моје и Кристинине је веза за зарађивање новца и подизање популације. Драго ми је да смо Кристина и ја одскочили горе у односу на све њих, упореио бих нас са можда Николом Роквићем јер и он има дете са девојком из ријалитија, али смо ипак Кристина и ја невероватан спој - рекао је Кристијан.

Кики сматра да Звездан није звучно име београдског асфалта и да је много слабији него што се представља. Осврнуо се и на његов однос са супругом Аном коју је преварио: 

 

 

- Што се Славнића тиче, он је такође у случају кад је Урош о мени лајао, ћутао и изгубио ме као пријатеља, а сад то ради Цар који ме се боји као ноћне море јер сам га вукао за уши и шутирао у ду*е. Чуо сам и да је Звездан рекао нешто за мене, па бих волео да их поставим обојицу на место и да им објасним да су далеко испод прве лиге. За њега нико на улици и није јасно чуо, тако да ми је нејасно зашто се нервира кад му Ана говори да је изгубио идентитет. Какав идентитет? Какво богатство и моћ кад је живео нормално. Он је само наметнуо већини задругара страх тим својим инцидентом, али они нису свесни да то што му се једном десило, не значи да се понављало - казао је Голубовић и додао:

 

- Што се Ане тиче, то ми је потпуно јасно. Она је жена која је већ у зрелим годинама и нема превише избора. За њу постоје два пута. Или ће да пусти да пи*а и се*е по њој, или ће да га заборави и достојанствено изађе из свега тога. Међутим, изгледа да нажалост имамо репризе претходних сезона.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".