Како је Теодора Џехверовић неколико пута била у центру скандала, када је извела девојчицу да тверкује на бини, када је разбила телефон фану, прекинула наступ да се свађа са публиком, беснела због питања о бившем дечку...

У то да има “кратак фитиљ" новинари су се уверили неколико пута када је усликају на аеродрому, а она шизи и бежи по аутопуту. Откако је раскинула са кошаркашем, Теодора се преселила код инфлуенсерке и сад живе заједно.

Фото: АТА имагес

 

 

- Откада се доселила виђамо је повремено, али се не јави када прође. Ту живи са Илдом Радончић. Видим да су обе популарне код деце, сликају се са њима у крају. Теодора некада стане да им удовољи, некада прође као да се ништа не догађа, потпуно их игнорише. Делује бахато, али је нисам упознала лично да бих могла да судим - рекла је једна комшиница.

- За Илду кажу да је фина и мирна, студира медицину. Не знам како су се нашле тако различите, каже Вера, која је седела на клупицама испред зграде. Међутим, неколико тинејџерки на оближњем игралишту су одушевљени певачицом.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Paparazzo Lov // DNK

 

 

- Она је нама топ, супер је увек обучена и добре су јој песме. Нама другарице често долазе да овде седимо како бисмо је виделе. Илду смо запратиле тек када је почела да се дружи са Теом. Сликале смо се неколико пута са њом. Јесте понекад мрзовољна, нарочито ако није сређена па не жели да се слика, али добро. Ми јој то не замерамо, њен карактер је такав зловољан - каже Дијана.

- Моји родитељи ме критикују што слушам њену музику, али ја волим читаву ту сцену нову. Њу више јер ми је комшиница, али видим да је старији нешто хејтују - додала је Анастасија.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Paparazzo Lov // DNK

 

 

То потврђује и један господин у кафићу, доктор у пензији.

- Знам ко је она, али не знам какву музику изводи. Знам да је позната и популарна. Џаба све то, она је неваспитана. Срео сам је неколико пута овде у кафићу, бучна је, понаша се као да је сама. Псује и виче као да је на пољани. Данас је лако бити познат, али је тешко бити васпитан.

Након раскида од кошаркаша Нина, Теодора о разлозима растанка није причала, а на питање о њему се бреца.

Фото: Инстаграм принтскрин/teodoradzehverovic

 

 

- Он је деловао као пристојан момак, каже комшиница.

Мајка и ћерка Џехверовић биле су омиљене у "Задрузи", као и њихов однос који је забљаво гледаоце.

- Приватно су прилично исте, само што је Гоца онако простодушна и добра жена, а Теодору је популарност ударила у главу. Карактером су исте, када се посвађају све пршти. Међутим, Гоцу ћете много чеште видети насмејану, а ову малу намрштену, каже продавачица.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".