Наследница Жељка Сашића и Соње Вуксановић, често је интересантна медијима што због својих родитеља што због дружења са разним јавним личностима. О њеним везама се доста писало, повезивали су је са разним мушкарцима али она о томе није причала или је демантовала.

Како каже извор, бивши фудбалер не крије везу са младом Софијом, што се може закључити по томе што објављује њихове заједничке фотографије на друштвеним мрежама, док је Шашићева и даље тајанствена по том питању.

Милан и Софија пре неколико недеља били су у Барселони на одмору, где су били десетак дана а онда су дошли у Београд и заједно су их виђали у престоничким локалима и док су шетали градом. Тренутно се њих двоје налазе на Златибору где уживају у зимским чарима.

 

 

Подсетимо, Софија је такође била повезивана и са репрезентативцем Србије, Немањом Радоњићем а испливала је информација да је Немања Софији био неверан и да се током њихове везе, иза њених леђа виђао са певачицом Марином Висковић али Софија се није оглашавала овим поводом.

Пре Немање, Шашићева је уживала у романси са бившим фудбалером Црвене Звезде Бранком Јовичићем. По свему судећи, фудбалер јој је и даље у срцу јер након раскида није обрисала коментаре које су стављали једно другоме испод слика док су били у емотивној вези.

- Моја љубав - написала је Софија испод слике уз коју је ставила неколико емотикона срца.

(Курир)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".