Како истиче сам Мока, он је већ осам месеци редовно у болници.

- У Сокобањској сам седам месеци, а пре тога сам месец дана био на институту за отопедију " Бањица" јер ми је пало стопало. Већ осам месеци живим у болници ко зна када ћу изаћи одавде - каже Мока и открива како проводи болничке дане:

 

Фото: АТА имагес

 

 

- Гледам Задругу са осталим пацијентима. Коментаришемо све што се дешава па и мог Звездана. Баш нам је занимљиво. Осим што пратим ријалити, сваког дана имам терапије за стопало. Радим вежбе, идем на ласер, акупунктуру. У дворишту је пекара, тамо волим да попијем топао чај.

Славнић месецима није био у свом стану на Новом Београду, али каже да му то није никакав проблем.

Како истиче сам Мока, он је већ осам месеци редовно у болници.

Открио веру

- У болници имам пријатеље, а на сестре и докторе гледам као на фамилију. Са пацијентима сам веома близак. Овде има много људи који су тешки случајеви, а ја сам им подршка. Дајемо једни другима ветар у леђа.

Славни кошаркашки стручњак није био велики верник, али се током његове рахбилитације и то променило. У оквиру болнице постоји капела у којој се редовно моли Богу.

Фото: АТА имагес

 

 

- Нисам веровао у Бога. Мислио сам да сам ја одговоран за своју судбину и да ниједна виша сила не може да ми помогне. Међутим, откако сам упознао свештеника Ђуру, све се променило. Вратио ми је веру у Бога и цркву. Он чита молитве у капели Светог Луке, која се налази у оквиру болнице. У почетку ми је читао кратке молитве за здравље, а недавно сам му тражио да буду дуже. Надам се да ће ми то помоћи да се опоравим. Поред тога што се молим за своје здравље, молим се и за свог сина Звездана.

(Информер)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".