Катарина Жутић наследила је од баке и деке кућу на селу, а одлука да тамо проводи више времена сазрела је у години за нама.

- Ми се тамо преселимо у пролеће и проводимо све време. Садим цвеће, помало башту, има нечег веома узбудљивог у посматрању природе како се буди из зимског сна, радујем се том тренутку кад се одселимо тамо. Али се радујем и зими коју ћу провести у лепим пословима који су преда мном. Мене испуњава природа и зеленило, волим животиње и све је то за мене, градско дете, некако егзотично. А и здраво је бити у природи на чистом ваздуху.

Фото: Принтскрин Инстаграм/kaja_zutic

 

Глумица је признала и да ли постоје ствари због којих се каје у животу.

- То је мој живот, ја га живим онако како умем и верујем да је најбоље. Свакако да има ствари због којих се кајем, али ја каква сам била у датом тренутку нисам умела боље. Тако да мислим да бих вероватно све поново урадила исто, осим пар ситница. Кад је човек млад мисли да је све добро што му се дешава само почетак нечега што ће трајати заувек, али касније схвати да су то само тренуци. Треба се радовати сваком тренутку, а као млада ја сам јурила преко тих момената, сада бих знала да више уживам у њима. Мада вас они заправо никада не напусте, увек их имате у сећању, да се на њих осврнете и то вам даје снагу да наставите даље у лепом расположењу.

Фото: Душан Мишић

 

Каја је открила и шта је то што јој данас мајка Светлана Бојковић највише замера и око чега са њом најчешће полемише.

- Она је моја мајка и утицала је на мој развој и на то каква сам данас особа. Мислим да све мајке утичу на своју децу. Моја мајка је успешна у овом послу и требало је пуно да доказујем да нисам само лепа и глупа, него и достојна тога да се бавим истим послом. Сада ми изгледа да би моја каријера била мање трновита да ми мајка није била из овог посла, али опет, ја имам најдобронамернијег критичара на генералним пробама, а то је непроцењива вредност.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".