Katarina Žutić nasledila je od bake i deke kuću na selu, a odluka da tamo provodi više vremena sazrela je u godini za nama.

- Mi se tamo preselimo u proleće i provodimo sve vreme. Sadim cveće, pomalo baštu, ima nečeg veoma uzbudljivog u posmatranju prirode kako se budi iz zimskog sna, radujem se tom trenutku kad se odselimo tamo. Ali se radujem i zimi koju ću provesti u lepim poslovima koji su preda mnom. Mene ispunjava priroda i zelenilo, volim životinje i sve je to za mene, gradsko dete, nekako egzotično. A i zdravo je biti u prirodi na čistom vazduhu.

Foto: Printskrin Instagram/kaja_zutic

 

Glumica je priznala i da li postoje stvari zbog kojih se kaje u životu.

- To je moj život, ja ga živim onako kako umem i verujem da je najbolje. Svakako da ima stvari zbog kojih se kajem, ali ja kakva sam bila u datom trenutku nisam umela bolje. Tako da mislim da bih verovatno sve ponovo uradila isto, osim par sitnica. Kad je čovek mlad misli da je sve dobro što mu se dešava samo početak nečega što će trajati zauvek, ali kasnije shvati da su to samo trenuci. Treba se radovati svakom trenutku, a kao mlada ja sam jurila preko tih momenata, sada bih znala da više uživam u njima. Mada vas oni zapravo nikada ne napuste, uvek ih imate u sećanju, da se na njih osvrnete i to vam daje snagu da nastavite dalje u lepom raspoloženju.

Foto: Dušan Mišić

 

Kaja je otkrila i šta je to što joj danas majka Svetlana Bojković najviše zamera i oko čega sa njom najčešće polemiše.

- Ona je moja majka i uticala je na moj razvoj i na to kakva sam danas osoba. Mislim da sve majke utiču na svoju decu. Moja majka je uspešna u ovom poslu i trebalo je puno da dokazujem da nisam samo lepa i glupa, nego i dostojna toga da se bavim istim poslom. Sada mi izgleda da bi moja karijera bila manje trnovita da mi majka nije bila iz ovog posla, ali opet, ja imam najdobronamernijeg kritičara na generalnim probama, a to je neprocenjiva vrednost.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

(Blic)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".