Многима миљеница због начина на који је водила емисију “Днк” открива да ће је публика ускоро гледати на Јавном сервису, али и како је дошла до улоге у популарној серији “Попадија”, где тумачи лик нарикаче Верке.

- Улога у серији “Попадија” ме је пре свега забавила. Научила сам доста посматрајући колеге. Било је младих људи који имају пуно жара, енергије, ентузијазма. Било је искусних који раде са великим уживањем и миром. Увек су ми сметале флоскуле типа “једна велика породица која савршено функционише”, али сада могу баш тако да кажем. Продуцент Марко Лекић је човек велики ширине и још веће душе, тако да сам од њега научила најважније: “буди добар, дарежљв и несаломив, живот ће ти узвратити најбољим” - каже глумица и признаје да најбоље “плива” у комедијама у којима, како сама каже, најбоље показује свој таленат.

- Увек прижељкујем комичне улоге. Мислим да је моја животна мисија да увесељавам људе. Непроцењив је осећај када после представе видите стотине насмејаних људи који одлазе растерећени из позоришта, а знате да сте ви заслужни за то.

Фото: В. Данилов

 

 

Наташа је открила неколико детаља о новој емисији коју ће водити на РТС.

- “Балада о селу “ је једна од нових емисија коју ћете имати прилику прву да погледате на РТС-у, мислим да емитовање почиње у јануару. Упознала сам очаравајуће пределе наше лепе Србије, и снимајући ову емисију заљубила сам се у Србију по ко зна који пут. Поносна сам што сам се овде родила и што овде живим, каже она, а на питање о образовању очи јој се озаре.

- Нико ме никад није питао о мом образовању. У ствари сигурна сам да ме нико није питао која је теме моје докторске дисертације. А морате признати да је помало изненађујуће да је једна комичарка заправо докторка.

(Блиц)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".