Иако своју интиму не дели често на друштвеним мрежама, Ивона Пантелић обрадовала је у неколико наврата своје пратиоце фотографијама са ћерком Машом Ђорђевић. 

Фото: АТА имагес

 

Водитељка је у интервјуу за "Глорију" ипричала како ју је болест додатно повезала са ћерком коју је добила са бившим супругом. Иначе, Ивона је оболела од карцинома дојке са којим се успешно изборила.

 

 

- Маша се, док сам пролазила кроз лечење, операцију, хемиотерапију, у неку руку понашала као да је ситуација сасвим нормална, да се не дешава ништа неуобичајено - открива Ивона и додаје:

- Можда је тако било и најбоље јер сам и сама подсвесно томе тежила, да кроз све фазе прођем што пре. Кад сам сазнала за дијагнозу, настојала сам да јој саопштим то што безазленије, да томе не дајем превише на значају. Рекла сам јој прво да су ми нешто пронашли и да је то излечиво, па тек онда шта је у питању. Кад се разболите, веома је важно како ћете све што вам се дешава поднети психички, и то не само ви него и читава породица. Људи су различити, различито прихватају непријатне вести, свако се с тиме бори на свој начин. Маша ми је била највећа подршка и ослонац тиме што није била превише оптерећена мојом болешћу, а ја сам управо такву подршку и желела.

 

 

Маша признаје да је доживела шок кад јој је мајка рекла да је оболела.

- Уплашила сам се, било ме је страх колико ће читаво то путовање кроз болест и опоравак да траје и како ће она све то поднети. Али одувек сам била позитивна и на ствари гледала са ведрије стране, па није било црних мисли и песимизма. Брзо сам схватила да је људима који се разболе потребно да њихова околина буде емпатична. Некад им вероватно и није до приче, понекад је довољно само да неко буде ту, поред њих, да заједно ћуте и само се гледају. Болест нас је још више зближила и упутила једну на другу. Најбитније је разумети кроз шта све тај неко пролази, бити ту и слушати. - рекла је тада Маша.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".