Певачица је говорила о својој каријери и о томе да ли би нешто променила у свом досадашњем раду: 

- Баш ти је добро питање. Никад нисам размишљала шта бих променила. У принципу, ја сам особа која је скромна и увек сам задовољна оним што имам у животу. Све што сам добила и нисам добила ја тачно знам зашто је то тако. У овом новом времену, новим правцима и новитетима, увек постоји неколико нас који увек опстајемо и увек смо на неком свом нивоу, нисам се никад прилагођавала сад новим трендовима. Знате, ја не могу да певам оно што мени не лежи, остала сам доследна себи. Да ти одговорим на питање, ништа не бих променила - започела је интервју Сека, а потом се дотакла и колега са којима се помирила: 

- То су тако некако спонтане ствари, са Драганом такође. Човек када је зрелији и када другачије размишља, што старији људи треба више праштати. Ја сам то давних дана схватила, не треба гледати само користи у њима, већ само људе - била је искрена Алексићева на конференцији за штампу поводом концерта у Ужицу који се одржава 8. марта ове године.

Сека је открила и своју тајну, а то је да када попије воли да цепа мајице музичарима:

- Цепам мајице, да! То изгледа много смешно. Волим песме покојног Луиса и Џеја, његову ''Слике у оку'' уз ту песму свашта радим.

 

Када би снимала ријалити био би то ријалити о вантелесној оплодњи  који се може гледати 12 сати дневно: 

- То би био другачији формат од онога што постоји и од онога што сам снимала ''Моја десна рука''. Бавила бих се неким озбиљним пројектом што се тиче вантелесне оплодње. Да женама дам ветар у леђа. Не бих снимала мој живот, није ту ништа спектакуларно.

(Блиц)