Pevačica je govorila o svojoj karijeri i o tome da li bi nešto promenila u svom dosadašnjem radu: 

- Baš ti je dobro pitanje. Nikad nisam razmišljala šta bih promenila. U principu, ja sam osoba koja je skromna i uvek sam zadovoljna onim što imam u životu. Sve što sam dobila i nisam dobila ja tačno znam zašto je to tako. U ovom novom vremenu, novim pravcima i novitetima, uvek postoji nekoliko nas koji uvek opstajemo i uvek smo na nekom svom nivou, nisam se nikad prilagođavala sad novim trendovima. Znate, ja ne mogu da pevam ono što meni ne leži, ostala sam dosledna sebi. Da ti odgovorim na pitanje, ništa ne bih promenila - započela je intervju Seka, a potom se dotakla i kolega sa kojima se pomirila: 

- To su tako nekako spontane stvari, sa Draganom takođe. Čovek kada je zreliji i kada drugačije razmišlja, što stariji ljudi treba više praštati. Ja sam to davnih dana shvatila, ne treba gledati samo koristi u njima, već samo ljude - bila je iskrena Aleksićeva na konferenciji za štampu povodom koncerta u Užicu koji se održava 8. marta ove godine.

Seka je otkrila i svoju tajnu, a to je da kada popije voli da cepa majice muzičarima:

- Cepam majice, da! To izgleda mnogo smešno. Volim pesme pokojnog Luisa i DŽeja, njegovu ''Slike u oku'' uz tu pesmu svašta radim.

 

Kada bi snimala rijaliti bio bi to rijaliti o vantelesnoj oplodnji  koji se može gledati 12 sati dnevno: 

- To bi bio drugačiji format od onoga što postoji i od onoga što sam snimala ''Moja desna ruka''. Bavila bih se nekim ozbiljnim projektom što se tiče vantelesne oplodnje. Da ženama dam vetar u leđa. Ne bih snimala moj život, nije tu ništa spektakularno.

(Blic)