Судије су потврдиле да у пресуди није погрешно примењено материјално право, чиме је она постала правоснажна и осуђени ће морати да проведе три године иза решетака.

Прва казна која је додељена Алсину Левенту била су три године и три месеца затвора због двоструког убиства из нехата.У октобру прошле године њему је казна смањена за три месеца. После тога је породица Шаулић изразила разочарење због тадашње одлуке и мале казне коју је доделио суд.  

Фото: Игор Маринковић, Пеђа Митић

 

- Нама је адвокат пре суђења рекао да је пет година казне плафон, добиће највероватније око четири године, на крају је било три године и три месеца. Шок је био за нас, то је мало. То је човек који нема никакво кајање, показује одбојност ка том догађају, све време гледа у под и ћути. Направио је неких пет кривичних радњи пре него што је дошло до судара. Он је украо ауто, возио је без возачке дозволе, био је пијан, дрогиран и возио је дупло већом брзином од дозвољене - причала је Гоца у октобру прошле године и додала:

- Они су сматрали да је три године и три месеца довољно. Нама је то било страшно као породици. Не постоје сад године да би могли да га осуде да бисмо ми били задовољни. Али, три породице су уништене, то је бедно и мало, ти људски животи су девалвирани. Не знам да ли то има везе са тиме што је он немачки држављанин, нећу сад да прејудицирам, али вероватно негде све то постоји. Али је дело је учињено. Онда смо се ми жалили, тражили да се преиначи у убиство са предумишљајем што су одбили. Жалбени суд у Билефелду је донео одлуку због протока времена и због показаног његовог кајања. Не знам где је то показао. Они су му смањили казну за три месеца - изјавила је певачева удовица.

(24 седам)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".