Како пише овај портал, инцидент се догодио у уторак на великом одмору у око 14.45 часова.

Према речима председнице Савета родитеља школе, вучјака је неко избацио на улицу, а он је ушао у двориште школе, а затим и у саму зграду. У ходницима школе тада је настала велика пометња, деца су вриштала а у том хаосу и метежу, пас је на жалост угризао једног десетогодишњег дечака.

Њему је затим пружена медицинска помоћ у барској болници.

- Након позива моје преплашене деце, отишла сам у школу, звала директорку, заменика.... Нико се није јављао! Моје ћерке (10 година) су престрављене и не желе сутра у школу! Ја сам их данас довела, сутра морам и да их водим, а живимо у згради која је 300 метара од школе, и да дежурам до краја наставе!?! У договору са већином родитеља нашег одељења сам Вам ово написала, а на на моје позиве надлежни из школе нису одговарали, Комунална полиција није надлежна! Као и за много ствари нико није надлежан, а ово данас је било страшно - написала је председница Савета родитеља.

Фото: Јутјуб принтскрин/Роберт Цабрал

 

После “гањања пса” кроз ходнике школе, запослени у школи успели су да га истерају ван зграде и школског дворишта. Потврдили су да је пас кроз рупу на огради ушао у школско двориште за време великог одмора и играо се са децом. Портал наводи да се играо са децом и претходних дана и да је био умиљат.

Према другој верзији, када је, један ученик у игри изненада пао преко њега, пас га је угризао и побегао у зграду школе.

Тужилаштво је контактирало школу ради утврђивања чињеница овог немилог догађаја.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(једро.бар.инфо)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".