Вест о смрти керуше Миле потврдило је на свом сајту "Друштво за заштиту животиња и природе Ђурђево" које се бринуло о њој.

У краткој објави, они су кроз слике представили Милин живот у азилу у којем је добила све оно што јој је монструм однео када јој је 2010. године, када је имала само годину дана, исекао све четири шапице.

Вест о зверству, дотакла је и најтврђа срца, те је читава земља свакодневно пратила Милин опоравак, а након тога и судбину када се ради о новом дому.

Информација где се налази, била је добро чувана, али су с времена на време у јавност излазиле њене фотографије на којима се видело како ужива док је гурају у колицима, као и у игри са малим штенцима.

Од тренутка када је остала без шапа до смрти, Мила је проживела 12 година, у којима је била вољена и пажена, а што је можда најбитније, била је окружена добрим људима који су јој пружали љубав, пажњу и нежност.

Како се види на сликама постављеним на сајту "Друштва за заштиту животиња и природе Ђурђево", Мила је сахрањена са цвећем на себи, вероватно тамо где је провела најлепше године живота.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".