Глумац Милутин Мима Караџић добио је епитет вечитог нежење, а мало ко зна да је он ипак био ожењен.

Међутим, тај брак није дуго потројао, а да је остао у заједници, ове године прославио би три деценије брака.

Фото: В. Данилов

 

 

Наиме, Мима је давне 1992. године у Црној Гори упознао Сунчицу Ђурић, која је летовала у Херцег Новом.Венчали су се у Београду, после неколико месеци забављања, на његову крсну славу, Аранђеловдан. Славље је било организовано у павиљону "Цвијета Зузорић", а догађај су испратиле "ТВ новости".

Младожења је на венчању носио тегет одело, а млада венчаницу розе боје и машницу у коси. Кумови су им били Жарко Лаушевић, Мимин колега и близак пријатељ још од студентских дана, и драматург Хајдана Балетић. Нажалост, брак није потрајао, Сунчица и Милутин су се развели, а глумац се више није женио.

Медији су пре неколико година писали да бивша супруга Миме Караџића ради у маркетингу једне државне фирме.

Фото: ТВ Новости/В. Данилов

 

 

‒ Сунчица и Мима узели су се из љубави и били су у браку две и по године. У почетку су живели на Врачару, да би затим отпутовали у Аустралију, где су провели девет месеци. По повратку у Србију, још неколико месеци су живели заједно на Дорћолу, а онда су се развели. Једноставно, емоције су нестале и њих двоје су одлучили да ставе тачну на брак и наставе свако својим путем ‒ рекао је тада извор за Републику.

Славни глумац је 1992. године изговорио судбоносно "да" тадашњој изабраници дипломираној студенткињи глуме Сунчици Ђурић, а кум на венчању му је био колега Жарко Лаушевић.

- Пре свега, јако сам дуго неожењен и као самац коме је, по неким стандардима на овим просторима, већ одавно време да се жени, нормално је да сам привлачио пажњу медија. Друго, човек сам који воли да излази, да се дружи, љубитељ сам вина, па ме људи често сретну на атрактивним фестивалима и у ресторанима, а на таквим местима никада нисте сами. Та етикета 'вечитог нежење' ме упорно прати, али то је бесмислено јер сам се ја једном приликом оженио - испричао је својевремно глумац.

Фото: ТВ Новости/В. Данилов

 

 

- Муци Драшкић, тадашњи управник Атељеа 212, у коме смо славили свадбу, дошао је да ми честита и рекао "Одлична журка, закуни се да ћеш направити још бољу када се будеш разводио". Нисам га послушао јер је развод увек тужна ствар и мени је пао са сузама у очима, али сам тада схватио шта је хтео да ми каже.

- Био сам у браку са једном дивном женом са којом сам 1992. године имао свадбу за памћење. Многима је било чудно што о томе нисам говорио, а мој резон је тај да она као особа која није јавна личност и која је после мене засновала нови живот није дужна да наилази на било какве информације о себи у медијима које би износио њен бивши муж. Нажалост брак Миме Караџића и Сунчице није потрајао, али глумац није изгубио веру у љубав и истиче да је након развода још неколико пута искрено волео.

 

Фото: В. Данилов

 

 

- Имао сам ту срећу да сам неколико пута у животу доживео ту велику и праву љубав. Није ми био потребан папир да бих им показао да их стварно волим, просто сматрао сам да то не би те љубави учинило већим и бољим - рекао је Мима својевремено за "Базар".

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".