Новинарка Адриана Чортан важила је за једну од атрактивнијих дама на домаћој јавној сцени, а као једна од водитељки емисије "Сити" непрестано је била у центру медијске пажње. Пунила је она тада новинске ступце, била је константно у медијима и свима је, поред професионалне сфере, била јако интересантна и њена приватност, међутим живот Адриане Чортан у једном моменту променио се из корена. Направила је дужу медијску паузу коју је, како каже, искористила да прошири видике,те се опробала у пи-ар водама и свету дигиталних комуникација, што се показало као врло корисним, а данас ради оно што највише воли и због чега се сматра привилегованом, али без претраног фокуса у јавности.

- Не фали ми медијска ескпонираност, јер сам и те како присутна. Појављивала сам се на разним догађајима, радила сам и као ПР, а сада водим емисију на Студију Б. То је градска телевизија, са градским темама. То ми је легло и ја сам заиста презадовољна - рекла је једном приликом Адриана која дуги низ година има ангажман на поменутој телевизији.

Водитељка која је својевремо насмејала јавност тако што је град Нови Сад назвала „Неw Ноw“, у јеку своје популарности била је у вези са кантаутором Жељком Јоксимовићем. Веза, у којој су чак и живели заједно потрајала је  три године, а раскинули су, како се писало, због такође водитељке Јоване Јанковић, сада Јоксимовић. Испоставило се да је Јована Жељкова сродна душа, те му је, осим велике љубави, подарила сина Косту и близнакиње Ању и Срну, а живот Адриане Чортан такође је кренуо у лепом смеру. Недуго након раскида упознала је љубав свог живота, бизнисмена Немању Симића са којим је ступила у брачну заједницу.

У марту 2018.године, Немања је Адриану запросио на Џибонијевом концерту на Копаонику, а септембра исте године пар се венчао у Цркви Светог Марка у Београду, после чега је настављено славље у једном ресторану на Авали. У елегантној снег белој венчаници са дугачким велом, млада је изговорила судбоносно да свом партнеру, а многи су коментарисали да је тада блистала те како осмех са лица није скидала.

Иако није претерано присутна на јавној сцени, Адриана и данас привлачи пажњу својим одличним изгледом и сви се слажу да и даље плени лепотом, што и не чуди ако узмемо у обзир да је била веома успешна и у свету манекенства где је такође изградила познато име.

(Story)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".