- Ово је последњи пут да ја вама кажем: "Гледаћемо се поново". Повлачим се са овог водитељског места, радићу неке друге послове, исто телевизијске, не идем у пензију, далеко било. Оно што је сигурно остављам вас у сигурним рукама. Ја ћу покушати да своје знање пренесем млађима, лепшима и бољим колегама - рекао је тад Деки Пантелић, који ће ускоро отпочети нови посао, али иза камера.

Водитељ је претходних година кубурио са здрављем - 2012. године установили тумор на крајницима, а затим је уследило и неколико година лечења, да би у марту месецу прошле године због пуцања слепог црева завршио у болници где је био и хитно оперисан. Опоравак је прошао у најбољем реду.

Он је одлазак са места водитеља "Прве" најавио још пре неколико месеци на друштвеним мрежама.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zenska Tv

 

- Хвала колегама који имају добре телефоне и филтере, па испаднем мање "полован". Извињавам се гледаоцима на промуклом гласу. Дошла су на наплату сва она зрачења, хемиотерапије, операције... Трудићу се да у наредном периоду пронађем адекватно место иза камера. Хвала што бринете - написао је Дејан Пантелић том приликом.

Када му се десила опака болест, Деки је јавно причао о томе.

Фото: АТА имагес

 

- У тим тренуцима човек само размишља о својој породици, о својој малој деци које нисам извео на пут. Размишљао сам о мом Вукашину, и управо док ово говорим гледам његову и Ланину фотографију која се налази на мом радном столу. Просто нисам научио Вукашина да игра фудбал и кошарку, Лану нисам одвео пред олтар код њеног будућег супруга, иако је мала, то ми је било у подсвести као нека обавеза. С друге стране, нисам смео себи да дозволим да се предам јер просто не смем да будем себичан да својој супрузи оставим толики терет и да се она брине и жртвује за породицу, а то ради и овако и онако. То су биле неке ствари које су ми биле у глави док сам пролазио кроз те непријатне животне изазове - искрен је био Дејан.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".