У близини места у ком живи мајка Брајана Волша, Дајана Волш, на плажи Марблехед у близини луке Салем, пронађено је тело. Многи су се запитали да ли су то остаци Ане Волш. Урађена је идентификација и утврђено је да се ради о мушкарцу Мајклу Греју, који је нестао 11. децембра 2022. године.

Плажа се, иначе, налази на око десет километра од куће Дајане Волш. Државна полиција и локални ронилачки тимови интензивно су тражили Греја у води поред плаже Јунипер у Салему, пише бостон25неwс. Тело је дуже време било у води, а пронашла га је жена која је шетала пса. 

Пас је осетио чудан мирис и отрчао, а жена га је пратила. Плажа на којој су пронађени остаци налази се на око 30 километра од Кохасета где је Ана живела са својом породицом. Подсетимо, Ана Волш нестала је 1. јануара. Њен нестанак пријавио је њен послодавац 4. јануара.

Фото: Твитер/Инстаграм/принтскрин/WCVB-TV Boston

 

 

Истог дана и Брајан Волш пријавио је да му је супруга нестала. Брајан је 8. јануара ухапшен под оптужбом да је ометао полицијску истрагу. Након тога против њега је подигнута оптужница за убиство Ане Волш. Њено тело до сада није пронађено, а потрага је и даље у току.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".