Миланка Љубичић, мајка Ане Волш каже за Курир да више нема снаге да коментарише случај њене ћерке о коме свакодневно извештавају амерички и српски медији.

- Не смем да откривам никакве информације везане за разговор са Министарством, као ни то да ли га је било са представницима министарства. Искрено, не можете ни да замислите како се осећам - каже Миланка и додаје:

- Очекујем да се ускоро све открије и да сазнам истину о мојој Ани.

У Министарству спољних послова како се сазнаје са Миланком Љубичић данас је обављен телефонски разговор током којег је упозната са садржином обављених разговора са представницом надлежног тужилаштва у САД.

Фото: Друштвене мреже

 

Подсетимо, Миланка Љубичић у петак је затражила званично од Министарства спољних послова Републике Србије да јој доставе информације о њеној ћерки Ани Волш која је нестала 1. јануара око четри сата ујутру када је таксијем требала да се упути ка бостонском аеродрому како би одлетела за Вашингтон.

Међутим, истрага је утврдила да позива није било, а она се није укрцала на лет. Такође, Анин супруг ухапшен је прво због ометања истраге, да би три недеље након тога кривично дело преквалификовано у убиство.

Фото: Јутјуб принтскрин/NewsNation, Инстаграм принтскрин/anawalshe

 

"Сумња се да је Брајан након свађе брутално убио супругу Ану са којом има троје деце, а затим је исекао на комаде и бацио на депонију која се налази у близини куће његове мајке" наводи се у оптужници која је прочитана прошле среде.

Нађени су трагови крви у подруму њихове породичне куће, као и крвави нож, тестера, папуче са ДНК траговима и Ане и Брајан, наруквица и огрлица, део одеће, али и торбица "Прада".

Фото: Инстаграм принтскрин/анаwалсхе

 

Фото: Инстаграм принтскрин/анаwалсхе

 

Истражитељи су пронашли на депонији и крваве пешкире, али и кесе за које се сумња да је Брајан након убиства користио јер је делове тела касније замотао у ставио у кесе.

Фото: Танјуг/АП

 

Подсетимо, Брајан Волш је неколико дана пре злочина, али и након убиства на Гуглу претрази тражио бројне одговоре попут "како да се реши тела".

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".