Међутим, Нући је доживео непријатности због стајлинга са којим се појавио. 

Нашао се у цдентру исмевања због тога што је оком вечери носио корсет, али поред њега и  знојницу са бисерима који личе на Касандрине а коју је играла Кораима Торес. Ова серија је током деведестих целу Србију приковала за екране.  

Фото: АТА имагес

 

- Нући спортска верзија Касандре! Ауу, ал' се брат избламирао за све паре! Умислио Нући да је Касандра, али му фали циркус! Кул је лик, али глуми феминизираног Гаја Јулија Цезара! Нући да од вечерас промени име у Касандра, само да му нађемо Рандуа и Луис Давида - гласили су само неки од коментара на Нућијев рачун, који се није пуно обазирао на то, па је више пута током вечери причао како је одушевљен својим аутфитом.

Игор Панић Нући није остао дужан, те им је одговорио на свој начин:

- Је*ига, разумем вас, појединце. Ставим корсет и креон и опет мужевнији од свих вас набријаних, исфорсираних шмекера. Мушкост долази изнутра, не градиш је тиме шта је на теби. или је имаш или је немаш. Своју не могу да убијем ни на штикле да сам се попео. На другом смо левелу браћо, схватићете за 7-8 година, а можда и никад. Хвала за синоћ, воли Нуццика - написао је на Инстаграму Панић.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".