Međutim, Nući je doživeo neprijatnosti zbog stajlinga sa kojim se pojavio. 

Našao se u cdentru ismevanja zbog toga što je okom večeri nosio korset, ali pored njega i  znojnicu sa biserima koji liče na Kasandrine a koju je igrala Koraima Tores. Ova serija je tokom devedestih celu Srbiju prikovala za ekrane.  

Foto: ATA images

 

- Nući sportska verzija Kasandre! Auu, al' se brat izblamirao za sve pare! Umislio Nući da je Kasandra, ali mu fali cirkus! Kul je lik, ali glumi feminiziranog Gaja Julija Cezara! Nući da od večeras promeni ime u Kasandra, samo da mu nađemo Randua i Luis Davida - glasili su samo neki od komentara na Nućijev račun, koji se nije puno obazirao na to, pa je više puta tokom večeri pričao kako je oduševljen svojim autfitom.

Igor Panić Nući nije ostao dužan, te im je odgovorio na svoj način:

- Je*iga, razumem vas, pojedince. Stavim korset i kreon i opet muževniji od svih vas nabrijanih, isforsiranih šmekera. Muškost dolazi iznutra, ne gradiš je time šta je na tebi. ili je imaš ili je nemaš. Svoju ne mogu da ubijem ni na štikle da sam se popeo. Na drugom smo levelu braćo, shvatićete za 7-8 godina, a možda i nikad. Hvala za sinoć, voli Nuccika - napisao je na Instagramu Panić.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".