У домаћим медија освануо је снимак сестара Едите и Инди Арадиновић како се брутално туку насред улице.

 

 

Њих две су се гурале, шутирале и чупале, док их је непознати младић раздавао, да би се на крају њихова мајка умешала у сукоб, која је на крају успела да их раздвоји

Едита Арадиновић јавно се огласила овим поводом видео снимком у којем релативизује оно што се догодило и говори да је малтене нормално да се две сестре потуку, наводећи, као ништа није савршено и да данас сестре могу да се бију, а сутра да се воле.

 

 

- Пошто видим да се вирално шири снимак где се гурам, чупам, бијем, како год са својом рођеном сестром. Овога пута желим само да се огласим, пошто сам јавна личност, јел да нисам вероватно то никога не би занимало, нити бих морала да се оглашавам. Огласићу се јер стижу разни коментари.

@editaaradinovic

Daj miki miki @jelovopopov

♬ original sound - Popov

- Надам се да знате да никада ништа у животу лоше, ружно или нешто против своје сестре не бих рекла, тако да можете престати са лошим и претећим порукама, али и порукама подршке, јер овде се не бира страна. То су неке приватне ствари. Добро знате да постоје дисфункционални и функционални породични односи, да нигде није савршено. Данас се бијемо, сутра се волимо и обрнуто. Ништа се није десило што се у породицама не дешава. Тако да људи све је у најбољем реду - рекла је она у видеу који је поделила.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".