Горан Богдан одиграо је упечатљиву улогу у филму "Отац" Срђана Голубовића, која му је донела номинацију за европског Оскара у категорији најбољег европског глумца.

За ову улогу се пажљиво припремао, а да да би што уверљиви представио лик који тумачи, морао да је смрша невероватних 18 килограма. Једном приликом испричао је да је због улога често имао скокове и падове килаже.

Фото: АТА имагес

 

- Морам да пазим, ипак је то мој глумачки алат. Мислим да сам у вежбању као и сви други. Када успем да повежем неколико тренинга у теретани, свиди ми се тај пријатни умор након вежбања и једва чекам следећи термин. Али, чим прескочим неколико тренинга, лагано се улењим и постане ми напорно да размишљам о теговима. Додуше, доста тога зависи и о улози за коју се припремам. Због Оца сам смршао 18 килограма за нешто више од месец дана, а за улогу инспектора Николе у серијалу Мочвара, морао сам да се угојим - испричао је Богдан.

Горан, који већ неко време важи за једног од најпожељнијих мушкараца у региону, открио је на који начин му је пошло за руком да за само месец дана скине рекордан број килограма.

Фото: АТА имагес

 

-Имао сам врхунског тренера уз којег је све било лакше. Када имам неки циљ, а овде је било јасно да лик мора бити јако мршав, онда сам дисциплинован. Нема шансе да бих попустио и у поноћ се бацио на пршуту. Уосталом, та физичка бол коју сам осетио кроз напорне вежбе и одрицање од хране помогла ми је да схватим психичку бол кроз коју пролази мој лик - рекао је глумац, преноси "Стил."

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".