Прве симптоме глумица је осетила у 25 години, тада је кренула на терапије како би повреду довела у ред: 

-Моји проблеми су врло рано почели, с 25 година. Тада сам осетила прве тегобе и ишла сам на разне терапије, што ми је тада помогло и санирало проблем. Онда су се болови јавили с мојих тридесет година, па сам поново средила терапијама колена. Потом, у 42. години, било ми је баш лоше, због чега сам ишла на лечење, које је било безуспешно, иако сам на терапије ишла четири месеца. После тога сам упознала доктора Милана Милеуснића и све се променило.

После извсног времена поново се повредила у позоришту, након чега је упознала сјајног лекара који јој је променио живот: 

- Случајно сам током представе сломила калцификате у колену тако што сам ударила у позоришни тег иза сцене – искренула сам ногу и тако су ми пукли калцификати. У Милановој клиници сам опет то доводила у ред помоћу једне машине, али моја колена су, нажалост, старија од мене и то барем 30 година. Тада су кренули још неки процеси у коленима. Прошле године сам на снимању сломила менискус а нисам ни знала за то. "Вукла" сам око месец дана те болове, док ме Жарко није одвео у Миланову клинику да ми то погледа докторка Бојана, пошто Милеуснић, нажалост, није више с нама. Урадила сам магнетну резонанцу и било је јасно да сам дислоцирала менискус, али су успели с два ПРП третмана да ми га "закрпе". Да није било покојног доктора Милана и његове методе, ја не бих сигурно данас ходала. Он ме је "дизао из мртвих". Стално се усавршавао и непрестано је набављао оригиналне машине које су му помагале у иновативним методама лечења. Био је најбољи доктор и најбољи човек.

(Стори)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".