Мирјана је вест о мајчиној смрти поделила путем Инстаграм профила. Она се од мајке опростила дирљивом поруком и објавила је низ фотографија посвећених мајци и њиховим заједничким тренутцима:

- Мирно путуј, мама. Хвала ти за све што си учинила за мене и све чему си ме научила. Хвала ти за бригу, за непроспаване ноћи. Хвала ти за снагу, слободу и независност којој си ме научила. Хвала ти што си ме родила - написала је Мирјана.

 

 

У једној изјави, цењена глумица је рекла да је имала потребу да надмаши мајку: 

- Као млађа имала сам потребу да надмашим своју мајку, да будем већа и боља од ње, што је и природно када си млад. Сада схватам да смо нас две једна енергија, моја мајка је неко кога препознајем у себи, жену која није пристала да остане то што јој је наметнуто да буде ‒ полуобразована девојчица са села, која није имала прилике да се школује кад је требало, домаћица која је стално код куће и води једноличан живот. Њени родитељи су јој наменили судбину полуписмене домаћице. Иако је испрва пристала на то, пресекла је и донела одлуку да се запосли, да заврши школу и унапреди себе. Мучила се, али се изборила за свој статус и данас је гледам како је поносна на то што је зарадила пензију. Заиста мислим да никада није касно да направиш промену у свом животу. И није важна величина промене, већ сама промена. Мислим да од тога не би требало одустати, рећи себи: "Прошло је моје време". Увек имаш избор.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".