Prve simptome glumica je osetila u 25 godini, tada je krenula na terapije kako bi povredu dovela u red: 

-Moji problemi su vrlo rano počeli, s 25 godina. Tada sam osetila prve tegobe i išla sam na razne terapije, što mi je tada pomoglo i saniralo problem. Onda su se bolovi javili s mojih trideset godina, pa sam ponovo sredila terapijama kolena. Potom, u 42. godini, bilo mi je baš loše, zbog čega sam išla na lečenje, koje je bilo bezuspešno, iako sam na terapije išla četiri meseca. Posle toga sam upoznala doktora Milana Mileusnića i sve se promenilo.

Posle izvsnog vremena ponovo se povredila u pozorištu, nakon čega je upoznala sjajnog lekara koji joj je promenio život: 

- Slučajno sam tokom predstave slomila kalcifikate u kolenu tako što sam udarila u pozorišni teg iza scene – iskrenula sam nogu i tako su mi pukli kalcifikati. U Milanovoj klinici sam opet to dovodila u red pomoću jedne mašine, ali moja kolena su, nažalost, starija od mene i to barem 30 godina. Tada su krenuli još neki procesi u kolenima. Prošle godine sam na snimanju slomila meniskus a nisam ni znala za to. "Vukla" sam oko mesec dana te bolove, dok me Žarko nije odveo u Milanovu kliniku da mi to pogleda doktorka Bojana, pošto Mileusnić, nažalost, nije više s nama. Uradila sam magnetnu rezonancu i bilo je jasno da sam dislocirala meniskus, ali su uspeli s dva PRP tretmana da mi ga "zakrpe". Da nije bilo pokojnog doktora Milana i njegove metode, ja ne bih sigurno danas hodala. On me je "dizao iz mrtvih". Stalno se usavršavao i neprestano je nabavljao originalne mašine koje su mu pomagale u inovativnim metodama lečenja. Bio je najbolji doktor i najbolji čovek.

(Stori)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".